LuNo

Online Ontwikkeling en Techniek

Flexibel ontwerp proces

Wanneer het ontwerp proces richting ontwikkeling gaat, start het "flexibele" ontwikkel proces. Wanneer LuNo een project uitvoert is LuNo zich er uiteraard van bewust dat omstandigheden tijdens het project kunnen veranderen. Het bouwen en ontwikkelen van jouw nieuwe platform kan natuurlijk gaandeweg nieuwe inzichten of mogelijkheden bieden. Door hier bewust van te zijn kunnen we er op in spelen en zorgen dat het eindresultaat niet in gevaar komt. Gedurende de ontwikkeling kennen wij drie oplever momenten.

Klopt alles nog?

In deze fase kijken wij met jou of de eerste indeling en opbouw overeenkomt met het gezamelijk bedachte ontwerp. We noteren de op en aanmerkingen en we sturen bij waar dit gewenst is.

Eerste oplevering, wijzigingen en bijsturen.

In deze fase kijken we naar een verder uitgewerkt online resultaat. De laatste wijzigingen worden aangebracht om zo richting de oplevering te werken. Deze fase blijft zich herhalen tot beide partijen akkoord zijn.

Oplevering.

De opdracht is voltooid en wordt na akkoord door jou "live" gezet! Dit gebeurd op een moment dat past voor jouw onderneming. Na de omzetting wordt het live resultaat nogmaals getest en gecontroleerd, waarna de levering wordt afgerond en de project fase wordt beeindigd.
Afhankelijk van de verdere samenwerking en gemaakte afspraken blijven wij jou ondersteunen als het gaat om updates, beveiliging, marketing, continuiteit, groei en ontwikkeling.

LuNo maakt samen met jou de passende oplossing voor jouw onderneming.

Webdesign - Webontwikkeling - Webshop - Interactive - Online Marketing - SEO - Branding -

WhatsApp chat